Drie mannen vast voor steekincident in café in Vaals

Print

Video: Track’88

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Met de aanhouding van twee mannen van 24 en 42 jaar dinsdagochtend, zitten momenteel drie verdachten vast voor een steekincident in een café aan de Maastrichterlaan in Vaals op 20 december. Eind december werd al een 21-jarige man gearresteerd.

Bij het steekincident raakten twee mannen gewond. De politie stelde daarop een onderzoek in. Al snel kwam een 21-jarige verdachte in beeld voor het steekincident. Deze kon eind december worden opgepakt bij een ander geweldsincident. Dat is toen in het belang van het onderzoek niet door de politie gecommuniceerd. Ook dinsdag kon een woordvoerster van de politie nog geen duidelijkheid geven over wat er precies is gebeurd bij het andere geweldsincident.

Lees ook: Mannen raken gewond bij steekincident in café

De personen van 24 en 42 jaar werden dinsdagochtend in een woning aangehouden. Dit tweetal wordt verhoord, de 21-jarige man is inmiddels opgesloten. De politie onderzoekt of de drie verdachten mogelijk bij nog meer geweldsincidenten betrokken zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen