VIA weekkrant in een spiksplinternieuw jasje

Print
VIA weekkrant in een spiksplinternieuw jasje

Afbeelding: De Limburger

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Roosteren / Nieuwstadt / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder - Hier is-ie dan: de vernieuwde VIA weekkrant van De Limburger. Vanaf 8 januari verschijnt de VIA als vaste wekelijkse bijlage bij De Limburger.

We zijn trots op onze nieuwe VIA weekkrant, dat mag je gerust weten. De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan verbeterde inhoud en een nieuwe vormgeving. Het is een drastische vernieuwing, kunnen we wel zeggen.

Vernieuwde inhoud en 8 edities

De nieuwe VIA is boordevol verhalen en foto’s uit je eigen dorp, stad en gemeente. En met de aanbiedingen van regionale en lokale winkels en bedrijven. De VIA is er voortaan in 8 regionale edities. 

Vierhonderd servicepunten

Daarnaast is de VIA iedere woensdag gratis mee te nemen bij zo’n 400 servicepunten verspreid door heel Limburg. Ook voor Limburgers die géén abonnement hebben op De Limburger blijft de VIA dus gratis beschikbaar. Een overzicht van deze servicepunten vind je op delimburger.nl/via.

Tip: neem gerust ook een VIA-exemplaar mee voor ’n ander. Bijvoorbeeld voor een familielid, kennis of buur die slecht ter been is of om andere redenen moeilijk van huis kan.

Online

Ook digitaal, op delimburger.nl/via, zijn alle edities gratis te lezen. Het blad blijft digitaal beschikbaar als e-paper. En wist je dat je VIA-artikelen ook op de website van De Limburger kunt lezen? Op www.delimburger.nl vind je voor elke Limburgse gemeente een eigen pagina, waarop deze artikelen terug te vinden zijn.

Nieuws uit eigen regio

Bovendien heeft De Limburger voor elke gemeente een eigen Facebook-groep en een eigen nieuwsbrief, die iedere middag wordt verstuurd. Vind hier de Facebook-groep van jouw gemeente en word lid. Aanmelden voor de nieuwsbrief van jouw regio kan via www.delimburger.nl/regio.

Onze hoofdredacteur, Bjorn Oostra, wenst je alvast heel veel leesplezier met de nieuwe VIA!