Schutterij Sint Antonius Slek maakt rondgang door de straten tijdens naamfeest

Print
Schutterij Sint Antonius Slek maakt rondgang door de straten tijdens naamfeest

Afbeelding: Schutterij Sint Antonius Slek

Slek -

Schutterij Sint Antonius viert in het weekend van 18 en 19 januari haar naamfeest. Dat doet de vereniging onder meer met een heilige mis in de parochiekerk, een rondgang door de straten van het dorp en een donateursactie.

De schutterij woont zaterdag 18 januari de heilige mis van 19.15 uur in de parochiekerk van Pey bij. Het fluit- & trommelkorps luistert de viering mede op. Het korps staat sinds november onder leiding van instructeur Urlings.

Een dag later, op zondag 19 januari, komen de leden van de vereniging om 10.00 uur bijeen in clublokaal ’t Slekkerhoes. Hierna presenteert Sint Antonius zich in de vorm van een rondgang door het dorp aan de Slekker bevolking. Na afloop is er voor de leden een koffietafel in het clublokaal.

Vanaf 14.00 uur gaan de leden langs de deuren voor de jaarlijkse donateursactie. De vrijwillige bijdrage komt ten goede aan het uniformen- en het instrumentenfonds van de vereniging.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen