RTL beslist komende weken over lot coaches Anouk en Lil’Kleine

Print
RTL beslist komende weken over lot coaches Anouk en Lil’Kleine

Anouk in coachstoel van The Voice. Afbeelding: ANP Kippa

RTL gaat de komende weken beslissen of het volgend jaar doorgaat met The Voice-coaches Waylon, Ali B., Anouk en Lil Kleine. Zoals bekend kregen de laatste twee ruzie tijdens de opnames van de huidige. Het meningsverschil tussen Anouk en Jorik Scholten, zoals de rapper officieel heet, is komende vrijdag in The Voice of Holland te zien.

De aanvaring liep daarna vooral achter de schermen hoog op, waarbij de vraag was of één van de twee, of misschien wel allebei, volgend jaar nog in de bekende rode coachstoelen zou zitten. ,,Net als ieder jaar nemen we ook dit jaar de coachsamenstelling weer onder de loep. Dat proces gaat nu een beetje beginnen. We kunnen daarom op dit moment nog geen uitspraken doen over de coachsamenstelling van volgend seizoen””, verklaart een woordvoerder van RTL.

In de clinch

The Voice of Holland, bezig aan het tiende seizoen, beleeft vrijdagavond zijn tiende aflevering. Het programma is in de fase van The Battles aanbeland. Begin november werd bekend dat Anouk en Lil’ Kleine met elkaar in de clinch lagen. De rapper zou Anouk hebben uitgescholden.

,,Mijn god, wat een sensatie”, zei ze later. Toen Scholten door 538 naar de ruzie werd gevraagd, zei hij: ,,Gevochten is niet waar. Ik wil me vooral focussen op The Voice. Ik ben niet uit op ruzie. De media heeft zich genoeg geuit, Anouk heeft genoeg geuit. Als ze maar weten dat ik niet voor de ruzie kom en gewoon voor The Voice! En we maken het met zijn allen af met veel plezier!”

Liveshows

De liveshows beginnen op 7 februari. De verwachting is dat alle coaches daar bij zijn. Anouk stelde al eerder op haar Instagram: ,,Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries. De finale van The Voice is op 28 februari. Ali B. is aan zijn zevende seizoen bezit, Waylon en Anouk hun vierde bezig en Lil’ Kleine coacht voor de tweede keer een reeks.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen