Concert Sef Thissen en harmonie Thorn in Oranjerie

Print
Concert Sef Thissen en harmonie Thorn in Oranjerie

Sef Thissen. Afbeelding: Peter Schols

Thorn / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Harmonie St. Michaël uit Thorn geeft zondag 19 januari samen met de Venlose bariton Sef Thissen een matineeconcert in de Oranjerie in Roermond en presenteert tevens een nieuw dubbelalbum.

Het concertprogramma bestaat uit licht klassieke aria’s uit bekende opera’s en operette als Carmen, Le Nozze de Figaro en Don Pasquale.

Sef Thissen deelde de afgelopen tien jaar het podium met gerenommeerde orkesten, waaronder het Metropole Orkest, de Wiener Kammersymphonie en de Marinierskapel. Hij werd tevens bekend als initiatiefnemer en organisator van de populaire concertserie Viva Classic Live in Venlo en de Kurhaus Kerstconcerten.

Ook harmonie St. Michaël van Thorn maakte de laatste jaren furore, hoogtepunt was het winnen van het Europees kampioenschap in 2018 met een recordaantal punten. Twee prijswinnende concoursprogramma’s zijn vastgelegd op de dubbel-cd ‘Celebration’, die tijdens het concert wordt gepresenteerd.

Het concert begint om 11.00 uur en staat onder leiding van de dirigenten Ivan Meylemans en Joost Smeets.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen