Coach Andy Tenbult met onmiddellijke ingang weg bij ijshockeyers Eaters

Print
Coach Andy Tenbult met onmiddellijke ingang weg bij ijshockeyers Eaters

Andy Tenbult is weg als coach van Microz Eaters. Afbeelding: Peter Schols

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Andy Tenbult is niet langer de coach van de ijshockeyers van Microz Eaters. Volgens het bestuur van de club uit Geleen had de spelersgroep niet meer het vertrouwen in de geboren Canadees.

Daarop werd besloten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. Alf Philippen neemt voorlopig de honneurs waar en wordt daarbij geassisteerd door Erik Tummers en Lambert Keulen.

Tenbult was 2,5 jaar coach van Eaters. Afgelopen maand liep hij met het team de Nederlandse bekerfinale mis; in de halve eindstrijd was Heerenveen te sterk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen