Leerlingen basisschool De Zjwiek uit Roggel maken kennis met binnensporten

Print
Leerlingen basisschool De Zjwiek uit Roggel maken kennis met binnensporten

Afbeelding: KERNgezond Roggel

Roggel -

Voor de leerlingen van groep 5 en 6 van basisschool De Zjwiek uit Roggel stond donderdagochtend een kennismaking met verschillende binnensporten op het programma. Dit in het kader van het traject KERNgezond.

De kinderen beleefden clinics van VC Accretos (volleybal), Dansstudio Pulse (dans) en Sportcenter Balance (kickboksen). Met veel enthousiasme namen de kinderen hieraan deel. Volleybalclub Accretos leerde de kinderen enkele basistechnieken van het volleybal. Bij Dansstudio Pulse werd een dansje ingestudeerd en bij het kickboksen van Sportcenter Balance leerden de kinderen enkele technieken en dat discipline erg belangrijk is bij deze sport. Als vierde onderdeel speelden de kinderen een sportquiz over sportjaar 2019.

KERNgezond Roggel is een lokaal initiatief van Sport-Company en wordt mede mogelijk gemaakt door Volta Limburg en ondersteund door de gemeente Leudal en de Provincie Limburg. De volgende activiteit vindt plaats op 12 maart.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen