Man kaapt favoriete Disneyfilm vriendin voor huwelijksaanzoek

Print

Een Amerikaanse man heeft zijn vriendin op de meest romantische manier ten huwelijk gevraagd. Lee Loechler nam zijn geliefde mee naar een bioscoop om samen naar haar favoriete Disneyfilm Doornroosje te kijken, maar had een klein beetje gesleuteld aan het einde.

‘Klein beetje’ is eigenlijk een understatement, want de man had maar liefst een half jaar aan zijn aanzoek gewerkt, samen met een illustrator. Op beelden van een verborgen camera is te zien hoe zijn vriendin en cardioloog Sthuthi David plots fronst als de prins in een van de laatste scènes van de film de kamer binnenkomt waar Doornroosje ligt te slapen. Want dat gaat niet helemaal zoals verwacht.

Nog voor ze het doorheeft wordt er een ring van het scherm in de wachtende handen van Loechler geworpen, waarna hij op één knie zakt en zijn middelbare schoolverkering de liefde verklaart. Uiteraard met de vraag – geheel in Disney-stijl – of ze nog lang en gelukkig met hem wil leven.

Jawoord

Daar hoeft de cardiologe niet lang over na te denken en ze antwoordt met een volmondig ‘ja’. Ze verontschuldigt zich bij de rest van het publiek in de zaal, door te zeggen dat het haar spijt dat ze hun film verpest. Pas dan heeft ze door dat de zaal vol zit met familieleden en vrienden.

Loechler had overigens ook rekening gehouden met het scenario dat ze nee zou zeggen op zijn aanzoek, zo getuigen de beelden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen