Fenna Ograjensek opent jubileumjaar Franz Pfanner Huis

Print
Fenna Ograjensek opent jubileumjaar Franz Pfanner Huis

Sopraan Fenna Ograjensek. Afbeelding: Sanne Linssen

Arcen -

Het Franz Pfanner Huis bestaat twintig jaar en viert dat jubileum met een serie concerten en exposities. De start is op zondag 26 januari met het programma ‘Brecht & Brel - Op zoek naar Utopia’, door de bekende sopraan Fenna Ograjensek. Zij wordt begeleid door Jos Dobbelstein op saxofoon en Carlo Plaum op accordeon.

Fenna Ograjensek staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek. Naast opera- en concertrepertoire zingt zij graag werken van hedendaagse componisten. Zij trad wereldwijd op in o.a. de Carnegie Hall in New York, de Berliner Philharmonie, het Théâtre du Capitole in Toulouse en het Concertgebouw Amsterdam. Graag wil zij ook een bijdrage leveren aan het culturele leven in Limburg, waar ze woont. Zo trad ze voor het voetlicht in meerdere regionale producties zoals de Opera El Rey en bij de kerstconcerten van Sef Thissen.

Het programma in het Frans Pfanner Huis, Klein Vink 4 in Arcen, start om 11.30 uur. De entree bedraagt 14 euro inclusief een consumptie na afloop. Het programma kent geen pauze.

Reserveren is mogelijk via plaatsbestellen@ziggo.nl of telefonisch via 077-4732025. Zie ook www.franzpfannerhuis.nl en www.fennaograjensek.com