LVK-finale op groot scherm live te volgen in Schouwburg Venray

Het duo Bjorn en Mieke is een van de vier halve finalisten uit Venray. © Ermindo Armino

De finale van het Limburgs Vastelaoves Leedjeskonkoer (LVK), die op vrijdag 7 februari plaatsvindt in Echt, wordt live uitgezonden op een groot scherm in de Schouwburg in Venray.

Redactie

Schouwburg Venray zendt de finale live uit op een groot scherm in de Bolzaal. Iedereen is welkom, de deuren openen om 19.30 uur en de finale start om 20.00 uur. De toegang is gratis.

De Bolzaal staat deze avond al geheel in het teken van carnaval vanwege de afterparty van Circus Mök, een vastelaoveszitting die vijf avonden speelt in de Schouwburg in Venray. Iedere avond wordt afgesloten met een afterparty. De finaleavond van het LVK is de vierde avond van Circus Mök. De vastelaoveszitting is rond 22.30 uur afgelopen, waarna de gasten zich kunnen aansluiten bij de live uitzending van de LVK-finale.

Venray is met vier inzendingen goed vertegenwoordigd in de halve finales, die plaatsvinden op 9, 10 en 11 januari en door L1 worden uitgezonden op 10, 17 en 24 januari.

De halve finalisten uit gemeente Venray zijn Bjorn & Mieke met Brèk De Nácht, Maik en Kyra met Vlinders, GoedZat met Wieëten ‘t zeker en Pruuf Mar met Urst látter. De finalisten worden op 1 februari bekendgemaakt.