Video: Theo Nellen is Limburgs Buuttekampioen 2020

Print
Heide -

Theo Nellen (55) uit Heide is vrijdagavond in een uitverkochte Oranjerie in Roermond Limburgs Buuttekampioen van 2020 geworden met zijn buut Frits Rits der kleermaker.

Nellen die voor de tweede keer in zijn carrière in de finale stond, werd in 2018 derde als Sraar Clochard. Hij kreeg dit jaar 96 punten van de jury en eindigde voor Har Daniëls uit Herkenbosch (71 punten). Frank Vroomen uit Puth werd derde met 62 punten.

Video: Theo Nellen is Limburgs Buuttekampioen 2020
Winnaar Theo Nellen Foto: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS
Video: Theo Nellen is Limburgs Buuttekampioen 2020
Har Daniëls uit Herkenbosch werd tweede Foto: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS
Video: Theo Nellen is Limburgs Buuttekampioen 2020
Frank Vroomen uit Puth werd derde Foto: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Bekijk samenvatting exclusief bij De Limburger

Zondagochtend om 11.11 uur is voor het tweede jaar op rij exclusief bij De Limburger een half uur durende samenvatting van de buuttefinale te zien via de website van De Limburger of via onze facebookpagina.

Bekijk hieronder de prijsuitreiking terug die live werd uitgezonden door De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen