Westa-talent Barry Berben (16) grootverdiener bij LK tafeltennis

Print
Westa-talent Barry Berben (16) grootverdiener bij LK tafeltennis

Afbeelding: Fotografie Kuit

Wessem / Maastricht / Itteren -

Westa-talent Barry Berben (16) was dit weekend dé blikvanger bij de matig bezette Limburgse kampioenschappen tafeltennis in Panningen. De tiener maakte zijn favorietenrol volledig waar door te zegevieren in het enkelspel en daarna samen met Jelle Moris ook de eindwinst in het dubbel te pakken.

De jeugdige Veerhuis/Wessem/Westa spelers versloegen in een boeiende finale de routiniers Tom Thijssen (Red Stars Venray) en Manuel Piepmeijer.

Barry Berben, geboren in Maastricht, en woonachtig in Wessem is bij de jongens junioren na Lode Hulshof actueel de hoogst geklasseerde Nederlandse speler. De ambitieuze speler, die afgelopen seizoen kampioen werd met Westa in de eerste divisie, traint gemiddeld 25 uur per week bij TTV Westa en daarnaast op vrijdagavond met het tweede herenteam van Borussia Düsseldorf.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →