Gedupeerde carnavalisten krijgen geld terug voor betaald ticket LVK-finale

Beeld van de LVK-finale van 2018 in Kessel. © Archief De Limburger

De gedupeerde carnavalisten die ondanks een betaald ticket niet kunnen worden toegelaten tot de LVK-finale in Echt zullen hun geld terugkrijgen.

Redactie

Dat heeft de Stichting LVK in een persbericht laten weten.

De organisatie doet er alles aan om duidelijk te krijgen wie er wel of geen entreekaart heeft kunnen bemachtigen voor het liedjesfestijn op vrijdag 7 februari.

De kaartverkoop voor de 44ste finale van het Limburgs Vasteloavensleedjeskonkoer is zaterdagochtend uitgelopen op een grote chaos. De organiserende stichting vreest honderden kopers teleur te moeten stellen. Volgens de eerste schattingen gaat het om tweehonderd tot achthonderd mensen.

Feestpaviljoen

De komende dagen gaat de organisatie bekijken hoe de capaciteit van het feestpaviljoen zo optimaal mogelijk benut kan worden.

De 3200 beschikbare kaarten waren zaterdag binnen vijf minuten uitverkocht. Vervolgens heeft het bedrijf Ticketmaster de verkoop volgens de organisatie niet op tijd stopgezet, waardoor nog honderden mensen kaartjes konden kopen. Zij kregen vervolgens de melding dat ze betaald hadden, maar de tickets ontvingen ze niet.