Nieuw vogeluitkijkpunt Meers langs Grensmaas

Print
Nieuw vogeluitkijkpunt Meers langs Grensmaas

Het nieuwe vogeluitkijkpunt. Afbeelding: Consortium Grensmaas

Meers / Maasband / Stevensweert -

Langs de Grensmaas bij Maasband staat een nieuw vogelkijkplatform. Dit uitkijkpunt is tot stand gekomen door vrijwilligers uit Meers, Maasband en Stevensweert in samenwerking met Natuurmonumenten.

Natuurmonumenten heeft geholpen met de bekostiging, de toelevering van alle materialen en het samenbrengen van de vrijwilligers. Het ontwerp en de bouw is grotendeels de verdienste van de vrijwilligers. Het platform, met een infopaneel over watervogels, biedt een uitzicht op de grindbanken in de Grensmaas en is gratis toegankelijk. Het wordt tevens opgenomen in een nieuwe wandelroute door de struinnatuur tussen Meers en Maasband. Die route wordt in het voorjaar opgeleverd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen