Subaru biedt excuses aan voor lanceren van ‘FUCKS’-model

Print
Subaru biedt excuses aan voor lanceren van ‘FUCKS’-model

Subaru FUCKS Edition. Afbeelding: Subaru

Subaru heeft in een brief aan alle Amerikaanse dealers zijn excuses aangeboden voor een speciale Forester-uitvoering met de naam Forester Ultimate Customized Kit Special. De afkorting van deze naam ligt in Engelstalige landen gevoelig.

De Subaru werd geïntroduceerd op de autoshow van Singapore en is een speciale uitvoering van de Forester. Een ongelukkige keuze, noemt Subaru de naam van de uitvoering. Het merk laat in de excuusbrief aan de dealers weten dat de fabriek ‘hier niets mee te maken heeft’ en ‘het spreekt voor zich dat deze auto niet beschikbaar zal zijn op de Amerikaanse markt’.

Hoewel het bericht beweert dat de aanstootgevende naam is verwijderd van de beursvloer, was de Subaru Forester Ultimate Customized Kit Special nog steeds te zien op nieuwe foto’s van de show tot dit weekend. De Subaru FUCKS is een blauwe SUV met rode accenten, STi-stoelen en een indrukwekkend audiosysteem.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen