Prins Erwin I regeert met hofnar Eva bij Gaarekiekere in Gulpen

Print
Prins Erwin I regeert met hofnar Eva bij Gaarekiekere in Gulpen

Afbeelding: Facebook CV De Gaarekiekere

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Penningmeester Erwin Quaaden is verkozen als prins van CV De Gaarekiekere. Samen met secretaris Eva Rouwette zal hij regeren in Gulpen.

De 49-jarige Erwin Quaaden, van het gelijknamige taxibedrijf, woont sinds zeventien jaar in Gulpen. Samen met Astrid heeft hij twee kinderen: voormalig jeugdprins Rick 1 (2010) en Anouck. De penningmeester van JCV de Gaarekiekerkes viert dit jaar zijn 11-jarig jubileum bij de vereniging. Hofnar Eva Rouwette-Hutschemaekers is 32 jaar en geeft Nederlands op het Vista College. Ze is in Gulpen geboren en woont samen met Mark en dochter Leah. In haar vrije tijd maakt ze muziek bij Harmonie St. Petrus en regelt ze het secretariaat voor JCV de Gaarekiekerkes.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen