Prins Bram en prinses Ank gaan De Borchgrave uit Roosteren voor

Het nieuwe prinsenpaar van De Borchgrave. © Sjtuffelke fotografie

Bram Schiltmans (47) en Ank Wackers (44) vormen het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Borchgrave uit Roosteren.

Redactie

Prins Bram is sinds 2004 woonachtig in Roosteren en sinds 2019 woont ook Ank (van op De Boesj) bij hem. De prins is in het dagelijks leven IT-architect bij Rijkswaterstaat, prinses Ank is werkzaam bij kinderopvang Allerleefste in Buchten. Beiden zijn actief bij het Kinder Vakantie Werk in Roosteren, waar Bram ook een bestuursfunctie bekleedt.

Verder is de prins het baasje van Hotch en verleent hij hand- en spandiensten bij de fanfare en de buurtvereniging. De prinses heeft een 10-jarige dochter, genaamd Chiara.

Prins Bram en prinses Ank regeren met de spreuk: ‘Noe zèt eur zörg mer aan de kantj, want noe make weer sjpass in ’t Roosters landj!’

Het nieuwe prinsenpaar zal, samen met de nog uit te roepen jeugdprins(es) en jubilaris Maurice, receptie houden op zondag 9 februari tussen 11.33 en 13.11 uur in het gemeenschapshuis van Roosteren. Traditioneel wordt vooraf de dialectmis van 9.30 uur bezocht.