Concert met piano en sopraan in Kasteel Daelenbroeck

Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. © De Limburger / Rob van Deurzen

Maurice Lammerts van Bueren op piano en sopraan Ellen Valkenburg verzorgen zondag 19 januari een concert in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.

Rob van Deurzen

Het concert vindt plaats in het kader van het programma ‘Vreemde landen, andere mensen’, waarin pianist en zangeres bezoekers meevoeren naar andere landen of vreemde talen. Lammerts van Bueren en Valkenburg gaan zondag op reis naar mysterieuze, mooie oorden.

Pianist Lammerts van Bueren is liedbegeleider van vele beroemde zangers en veelgevraagd op kamermuziek- en liedrecitals in binnen- en buitenland. Valkenburg is een zangeres met bijzondere podiumpresentatie, waarvoor ze ook prijzen ontving. Ze treedt regelmatig als soliste op met vele oratoriumgezelschappen.

Het concert, een initiatief van de stichting Kasteelconcerten Landgoed Daelenbroeck begint zondag 19 januari om 12.15 uur. Kaarten kosten 18 euro. Jongeren tot 15 jaar betalen 5 euro. Reserveren kan via delouw.wim@planet.nl, tel. 0475-537773; mtgoebbels@hetnet.nl, tel. 0475-532809; arongen@home.nl, tel. 0475-532575 of via de website van de stichting.