Kledingketen H&M opent eerste woonwinkel in Nederland

Print
Kledingketen H&M opent eerste woonwinkel in Nederland

Afbeelding: SOPA Images/LightRocket via Gett

Naast kleding gaat H&M zich ook toeleggen op interieur. Dit voorjaar opent het bedrijf de eerste ‘H&M Home’ van Nederland in de Amsterdamse Kalverstraat.

De exacte datum waarop de winkel opent en de details over de producten, services en voorzieningen worden later bekendgemaakt. Bedoeling is dat klanten in de ‘concept store’ van het merk ‘H&M Home’ worden geïnspireerd door zowel lokale ontwerpers als designers uit het buitenland.

Meer dan alleen kussenhoezen

De webwinkel van H&M verklapt al wel iets van de aspiraties. Er zijn onder meer manden, vloerkleden, kussenhoezen en spiegels te koop. Volgens een woordvoerder gaat de fysieke winkel wel wat verder dan decoratie en accessoires. ,,Je zult ook meubels en lampen kunnen kopen bijvoorbeeld’’, zegt ze.

Eerder openden al vestigingen in Londen, München, Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Hamburg. Zürich en Brussel krijgen dit voorjaar een dergelijke woonwinkel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen