Koning Willem-Alexander volgende week op bezoek in Peel en Maas

Print
Koning Willem-Alexander volgende week op bezoek in Peel en Maas

Eind november bracht Koning Willem-Alexander nog een bezoek aan de gemeente Venlo. Afbeelding: ANP

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Koning Willem-Alexander legt volgende week dinsdag een werkbezoek af aan de gemeente Peel en Maas.

De Koning bezoekt een aantal locaties in de gemeente. Eerst gaat hij naar multifunctioneel centrum De Engelbewaarder in Baarlo. Willem-Alexander gaat daar met vrijwilligers en mensen van de gemeente Peel en Maas in gesprek over hun samenwerking.

Daarna bezoekt de Koning kasteel De Keverberg in Kessel. Koning Willem-Alexander gaat daar in gesprek met mensen die een rol hebben gespeeld en nog steeds spelen bij de herbestemming van het Kasteel.

Willem-Alexander bezocht de gemeente Peel en Maas voor het laatst in september 2015. Toen ging hij naar het Bouwens van der Boijecollege en sprak hij met vertegenwoordigers van de moskee en verenigingen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen