Politie toont camerabeelden van vermiste Flynn Posthumus (24) uit Heerlen

Print
Politie toont camerabeelden van vermiste Flynn Posthumus (24) uit Heerlen

Flynn Posthumus. Afbeelding: familie Posthumus

Heerlen / Hoensbroek -

De politie heeft maandagavond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden getoond van de vermiste Flynn Posthumus. De 24-jarige man uit Heerlen wordt sinds nieuwjaarsnacht vermist en werd voor het laatst gezien in het Brabantse Helmond.

De beelden zijn door drie verschillende camera’s op straat gemaakt. Op de camerabeelden is onder andere te zien hoe Flynn café Appie’s Bar in Helmond verlaat. In Helmond vierde hij de jaarwisseling met vrienden.

Lees ook: Weekend vol zoekacties naar vermiste Flynn uit Heerlen levert nog niets op

Daarna is hij lopend te zien, in de richting van de Kasteel Traverse. Die beelden zijn gemaakt om vijf voor half vijf ‘s ochtends. De politie is niet helemaal zeker of de man op de derde beelden ook Flynn is. De politie hoopt dat iemand daar duidelijkheid over kan geven.

Lees ook: Heerlenaar Flynn (24) kwam niet thuis na het stappen in Helmond

Daarnaast doet de politie nog een oproep tot meer camerabeelden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen