Echtgenoot (55) André van Duin overleden

Print
Echtgenoot (55) André van Duin overleden

Martin Elferink, de man van André van Duin, is maandag overleden. De 55-jarige echtgenoot van Van Duin leed aan botkanker. Afbeelding: ANP Kippa

Martin Elferink, de man van André van Duin, is maandag overleden. De 55-jarige echtgenoot van Van Duin leed aan botkanker.

,,De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk’’, stelt presentator André van Duin in een verklaring. Dat zijn echtgenoot ziek was, kwam afgelopen zomer aan het licht toen Martin spontaan zijn sleutelbeen brak. Elferink overleed volgens Van Duin ‘na een kort en slopend ziekbed’.

Elferink heeft zijn lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap. De afscheidsceremonie vindt plaats in besloten kring. Het is de tweede keer dat Van Duin zijn partner verliest. In 1995 kwam zijn toenmalige partner Wim van der Pluym te overlijden. De twee waren sinds 1974 samen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen