Instagrammodel (21) maakt dodelijke val van klif tijdens nemen van selfie

Print
Instagrammodel (21) maakt dodelijke val van klif tijdens nemen van selfie

Madalyn Davis (21) stortte tientallen meters naar beneden en kwam om het leven. Afbeelding: AD

Een Brits Instagram-model is zondag plots gestorven toen de vrouw na een nachtje stappen tijdens het nemen van een selfie van een klif in Sydney viel. Madalyn Davis (21) stortte tientallen meters naar beneden en kwam om het leven.

Het zou de reis van haar leven worden, toen Madalyn vorig jaar uit London vertrok om rond te gaan reizen in Australië. Het model, dat 15.000 volgers heeft op Instagram, stierf volgens de politie zondagochtend omstreeks 06.30 uur aan het Diamond Bay Reserve in Sydney.

Ze was zaterdagavond in het naburige Vaucluse naar een feestje geweest. In de vroege uurtjes trokken zij en zeven vrienden naar de kliffen. Wellicht klom het gezelschap over een hek om op de rand van de klif van de zonsopgang te kijken.

Lees verder onder de foto.

Instagrammodel (21) maakt dodelijke val van klif tijdens nemen van selfie
Foto: AD

Toen Madalyn een mooi plaatje wilde maken, ging het vreselijk mis en stortte ze meer dan 30 meter naar beneden. Haar lichaam werd vier uur later levenloos uit het water gehaald.

Haar moeder Rebecca Smith probeerde het 21-jarige model zondagnamiddag nog wanhopig te bereiken. ,,Heeft iemand Maddie gezien? Neem alsjeblieft contact met mij op wanneer je gisteren met haar op stap bent geweest’’, klonk het op sociale media.

Maandagmorgen bevestigde de vrouw echter dat haar dochter overleden is. Vrienden en kennissen omschrijven de vrouw als ‘mooi van binnen en buiten’ en ‘een artiest die kleur aan deze wereld gaf’.

Lees verder onder de foto.

Instagrammodel (21) maakt dodelijke val van klif tijdens nemen van selfie
Foto: AD

‘Iemand zal sterven’

De klif waarvan ze naar beneden stortte is heel populair bij toeristen die spectaculaire foto’s willen maken voor op hun sociale media.

,,Someone will die’’ (iemand zal sterven), zo klonk het in een artikel in The Daily Telegraph in april van dit jaar waarin inwoners Instagrammers waarschuwen voor het gevaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen