Directeur Raayland Venray vertrekt

Print
Directeur Raayland Venray vertrekt

Raayland College Venray. Afbeelding: De Limburger

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Directeur Cisca Zweers van het Raayland College in Venray vertrekt per 1 maart. Ze wordt rector van het Theresialyceum in Tilburg.

Zweers (63) was vijf jaar locatiedirecteur van de Venrayse LVO-school. Ze speelde een rol bij het ontwikkelen van techniekonderwijs, maatwerkonderwijs en passend onderwijs. Ze begon ooit als docent Engels in Apeldoorn. LVO zoekt nog een opvolger. Ook werd al eerder bekend dat Iedje Heere (53), directeur van College den Hulster in Venlo weggaat. Ze begint op 1 februari als rector van het Merletcollege, met vestigingen in Cuijk, Grave en Mill. Hier begon ze ooit haar loopbaan als docent muziek en culturele kunstzinnige vorming. Het is niet bekend of er al een opvolger is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen