Eijkelkamp terug in technische staf van PSV

Print
Eijkelkamp terug in technische staf van PSV

René Eijkelkamp en Guus Hiddink keren per direct terug bij PSV. Afbeelding: Ruud Voest

René Eijkelkamp (55) keert terug in de technische staf van de PSV.

Interim-trainer Ernest Faber en de clubleiding wilden graag extra ‘senioriteit’ aan het technisch kader toevoegen. „En daarvan zijn we met René verzekerd”, zegt technisch manager John de Jong. „René heeft al vaker in deze rol gefunctioneerd. Naast heel veel ervaring én kennis van zaken, heeft hij ook het vermogen om te verbinden. Daarmee is hij van toegevoegde waarde voor ons.”

Samen met adviseur Guus Hiddink begint de PSV’er nu aan een nieuw avontuur bij PSV. Voorlopig geldt de samenwerking met de Dalfsenaar tot het einde van het seizoen.

De voormalig spits was tussen 2004 en 2006 en tussen 2009 en 2012 assistent-trainer bij de club uit Eindhoven. Midden jaren negentig was Eijkelkamp als voetballer actief voor PSV.

„René kent de club en de cultuur, maar is ook een onafhankelijk denker”, aldus Faber. „Hij heeft enorm veel ervaring in de functie die hij nu bij ons gaat bekleden. René zal drie, vier dagen per week bij ons op het veld staan en ik blij dat we ook van zijn input gebruik kunnen maken.”

Beluister hier de nieuwste voetbalpodcast van De Limburger:

Alles over de derby en zo komen Fortuna en VVV uit de winterstop | Voetbalpodcast #39. Video: De Limburger