Voorverkoop theaterstuk ‘Ik ben Alexander’ gestart

Print
Voorverkoop theaterstuk ‘Ik ben Alexander’ gestart

Promotieposter van ‘Ik ben Alexander’. Afbeelding: C.O.M. Meijel

Meijel -

De kaartverkoop voor de nieuwe theaterproductie van toneelvereniging C.O.M. uit Meijel is vandaag gestart. Het stuk ‘Ik ben Alexander’ wordt in maart en april opgevoerd.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneel-meijel.nl of bij de VVV/Peelpunt in Meijel. Voor €17,50 kun je kijken naar een op waarheid gebaseerd verhaal geschreven door Bertine van Heugten en Lisette Leenders. Die laatste is ook verantwoordelijk voor de regie.

Rockfonisch

Het duo spreekt van een rockfonisch drama compleet met toneel, dans en live muziek. Alle uitvoeringen zijn in Gemeenschapshuis d’n Binger.

Meer informatie over speeldata en aanvangstijden vindt u op www.toneel-meijel.nl. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen jonger dan twaalf jaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen