Herdenkingsplek ingericht in woonplaats Aart Staartjes

Print
Herdenkingsplek ingericht in woonplaats Aart Staartjes

Afbeelding: Freek van Asperen

In de bibliotheek van het Friese Dronrijp is een herdenkingsplek ingericht voor Aart Staartjes. De acteur overleed zondag, 81 jaar oud, aan de gevolgen van een verkeersongeval. Dronrijp is de woonplaats van de familie Staartjes.

Geïnteresseerden kunnen tot en met donderdag tussen 13.30 en 18.00 uur in de bibliotheek terecht „voor een woord van troost of afscheid”, meldt de gemeente Waadhoeke waar Dronrijp onder valt. Bovendien is er een mogelijkheid om bloemen neer te leggen en een condoleanceregister te tekenen. Ook in Beeld en Geluid in Hilversum ligt een register.

Lees ook: Bert ‘Tommie’ Plagman ontroert met ode aan Aart Staartjes in DWDD

Staartjes was bekend als Meneer Aart uit Sesamstraat en van jeugdprogramma’s als De Stratemakeropzeeshow, J.J. de Bom, voorheen: ‘De Kindervriend’, De film van Ome Willem en Woord voor Woord, een serie bijbelvertellingen.

Lees ook: Automobiliste niet schuldig aan aanrijding Aart Staartjes

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen