Voormalig directeur HAS Hogeschool in Venlo overleden

Print
Voormalig directeur HAS Hogeschool in Venlo overleden

Frans van Leijden in oktober 2012 voor het oude bankgebouw in Venlo waar HAS Hogeschool in 2013 de huidige locatie opende. Afbeelding: Ge Hirdes

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Voormalig directeur van de HAS Hogeschool in Venlo Frans van Leijden is afgelopen vrijdag op 57-jarige leeftijd onverwachts overleden.

Van Leijden was van augustus 2012 tot afgelopen november directeur van de Venlose HAS-vestiging, die in 2013 de deuren opende. Van Leijden begon eind vorig jaar als directeur New Business Development voor de HAS in Den Bosch. Van Leijden was in die stad eerder twintig jaar lang docent. De voormalig HAS-directeur was in 2015 ook kwartiermaker voor de Brightlands Campus Greenport Venlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen