Volop animo voor Lottumse Dorpsquiz, inschrijven is nog mogelijk

Print
Volop animo voor Lottumse Dorpsquiz, inschrijven is nog mogelijk

Afbeelding: Lé Giesen

Lottum -

Na een succesvolle eerste editie van de Lottumse Dorpsquiz in 2019 is het in maart tijd voor deel twee. De - deels vernieuwde - organisatie heeft er dit maal voor gekozen om de activiteit op te splitsen in een quiz- en een uitslagenavond. Inschrijven is nog mogelijk.

De quizavond wordt gehouden op zaterdag 14 maart, van 18.00 tot 23.00 uur. Teams spelen die avond mee in een zelf gekozen locatie. De uitslag van de Lottumse Dorpsquiz wordt een week later bekendgemaakt, op zaterdagavond 21 maart vanaf 20.00 uur in de Lottumse soos.

„Het quizboekje is inmiddels bijna klaar, we moeten alleen nog even de puntjes op de i zetten. De inschrijving is al een tijdje geopend en tot nu toe hebben zich 25 teams gemeld. Maar aanmelden kan nog steeds, tot 1 februari”, meldt Silke van Deelen namens de organisatie. „Dat kan door een e-mail te sturen naar lottumsedorpsquiz@outlook.com. Vermeld daarin naast de teamnaam ook de naam en het telefoonnummer van de teamleider. Hij of zij moet tot aan de uitslagavond goed bereikbaar zijn.” Deelname aan de Lottumse Dorpsquiz kost 10 euro per team.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen