Maria van der Hoeven stopt bij Kopermolen wegens volle agenda

Print
Maria van der Hoeven stopt bij Kopermolen wegens volle agenda

Maria van der Hoeven. Afbeelding: Jeroen Kuit

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Maastricht / Itteren -

Oud-minister Maria van der Hoeven heeft per 1 januari afscheid genomen als voorzitter van De Kopermolen in Vaals.

De 70-jarige oud-politica vervulde die functie bij het cultuurhuis sinds januari 2016 voor een periode van vier jaar. Haar drukke agenda laat het niet toe om het voorzitterschap te verlengen, aldus de stichting op de website van De Kopermolen. Met haar bestuurlijke ervaring droeg de in Meerssen geboren Van der Hoeven bij aan verdere professionalisering van het centrum.

Het bestuur is uitgebreid met twee nieuwkomers. Mireille Prange uit Vaals is verantwoordelijk voor pr en communicatie. Ria Kleijkers, eveneens uit Vaals, neemt het secretariaat over en is verantwoordelijk voor de contacten met de vrienden en begunstigers van de Kopermolen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen