Traumahelikopter opgeroepen na aanrijding met fietser in Urmond

Print
Traumahelikopter opgeroepen na aanrijding met fietser in Urmond

Afbeelding: De Limburger

Urmond -

Op de Heirstraat in Urmond is woensdagmiddag een traumahelikopter opgeroepen nadat een automobilist uit diezelfde plaats een fietser heeft aangereden.

Volgens ooggetuigen belandde de auto, door een nog onbekende oorzaak, op de verkeerde weghelft en heeft toen een jongeman op de fiets geschept. Het zou gaan om een oudere man. De fietser is een scholier uit Stein.

De auto kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Zowel de fietser als de automobilist raakte bij het ongeluk gewond. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van zijn verwondingen is niks bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen