Toon Hermans Huizen Weert en Roermond starten inlooppunt in Roggel

Print
Toon Hermans Huizen Weert en Roermond starten inlooppunt in Roggel

Afbeelding: Google streetview

Roggel / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Roermond -

De Toon Hermans Huizen van Weert en Roermond starten op 5 februari met een inlooppunt in Roggel. Iedere eerste en derde woensdag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur gelegenheid om kennis te maken met de activiteiten van de beide inloophuizen. Het inlooppunt is te vinden in het Gezondheidscentrum Roggel aan de Kerkstraat 18.

De beide Toon Hermans Huizen hebben gezamenlijk het initiatief genomen om zo makkelijker bereikbaar te zijn voor de inwoners van de gemeente Leudal. Tijdens de openingsuren kunnen gasten er terecht voor het stellen van vragen, het delen van hun verhaal en voor informatie. Ook zijn er regelmatig activiteiten.

Op de locatie in Roggel vinden de komende weken de volgende activiteiten plaats: 5 februari algemene informatie; 19 februari voetmassage; 4 maart wandelen; 18 maart ontspanningsmassage. Ter kennismaking wordt geen bijdrage voor de activiteiten gevraagd.

Wie interesse heeft om deel te nemen aan een of meerdere van deze activiteiten dient zich aan te melden door het sturen van een mail naar: administratie@toonhermanshuisweert.nl. Bellen kan ook: 0495- 541444. Vermeld duidelijk dat het gaat om de activiteiten in Roggel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen