Bruidsfotografe Priscilla Hofman uit Herkenbosch genomineerd voor award

Print
Bruidsfotografe Priscilla Hofman uit Herkenbosch genomineerd voor award

De inzending van Priscilla Hofman uit Herkenbosch. Afbeelding: Hofman Photography

Herkenbosch -

Bruidsfotografe Priscilla Hofman van Hofman Photography uit Herkenbosch is een van de genomineerden voor de Bruidsfoto Award 2020. Ze maakt kans op de prijs in de categorie ‘bruidegom’.

De nominaties voor de prestigieuze verkiezing, een initiatief van Bruid & Bruidegom magazine, werden onlangs bekendgemaakt. Uit een aantal van ruim 1250 inzendingen koos de vakjury tachtig foto’s die in acht categorieën meedingen naar een award.

Alle genomineerde bruidsfoto’s, waaronder de inzending van Priscilla Hofman uit Herkenbosch, zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl. Stemmen kan tot 1 mei.

Op 11 mei worden de award-winnaars in de acht categorieën bekendgemaakt. De foto met de meeste publieksstemmen wint tevens de titel overall winnaar 2020.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen