Popfotograaf Govert de Roos exposeert in Sittard

Print
Popfotograaf Govert de Roos exposeert in Sittard

Portret van David Bowie, een van de bekendste werken van popfotograaf Govert de Roos. Volgende maand exposeert hij in Sittard. Afbeelding: Govert de Roos

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Nederlandse popfotograaf Govert de Roos komt volgende maand (9 februari) naar Sittard voor zowel een expositie van als een lezing over zijn werk.

Plaats van handeling is horecazaak Bagels & Beans aan de Putstraat. Al op 15-jarige leeftijd verwierf De Roos, geboren en getogen in Amsterdam, internationale faam met zijn fotoreportage over John Lennon en Yoko Ono in het Hiltonhotel in de hoofdstad. Later werkte hij onder meer met wereldsterren als Prince, David Bowie en Whitney Houston.

Morganas Illusion

Voor en na de lezing van De Roos verzorgen zanger-gitarist Sia Winkelmolen (Morganas Illusion) en de Limburgse deejay H.A.R. live-optredens. Aanvang 14 uur, de toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen