Première film Beesel Dementievriendelijk in bioscoop Luxor

Print
Première film Beesel Dementievriendelijk in bioscoop Luxor

Afbeelding: ING Image

Reuver -

De werkgroep Beesel Dementievriendelijk presenteert maandag 27 januari een promotiefilmpje dat gemaakt is met en door mensen uit Beesel.

De première vindt plaats in servicebioscoop Luxor aan de Rijksweg in Reuver. Het filmpje laat zien hoe je mensen met dementie kunt betrekken bij dagelijkse dingen.

De presentatie wordt gecombineerd met de vertoning van de familiefilm Kapsalon Romy. Door medewerking van bioscoop Luxor kunnen beide films bekeken worden voor de speciale eenheidsprijs van 5 euro.

De werkgroep bestaat uit inwoners die zich inzetten om van Beesel een dementievriendelijke gemeente te maken. Aanmelden is mogelijk tot 20 januari via dementievriendelijkbeesel@outlook.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen