Muzikale boekpresentatie John Moonen in bibliotheek

Print
Muzikale boekpresentatie John Moonen in bibliotheek

Moonen werkte lange tijd als jongerenwerker en muziektherapeut in nog altijd verscheurd Srebrenica. Afbeelding: Johannes Timmermans

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Valkenburg / Berg / Walem -

Singer-songwriter, jongerenwerker en muziektherapeut John Moonen presenteert vrijdagavond zijn autobiografie in de bibliotheek in Margraten.

De 27-jarige, in Valkenburg geboren, Moonen vertelt vanaf 19.30 uur over zijn boek ‘Srebrenica, een dag in het leven’; het relaas van een idealist die op zoek is naar zichzelf en hoe die het leven weer oppakt na een periode als jongerenwerker en muziektherapeut in voormalig oorlogsgebied. De boekpresentatie heeft voor een flink deel de vorm van een concert, waarin Moonen zijn eigen werk ten gehore brengt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen