Nieuwe muziek van Beste Zangers-sensatie Floor Jansen verschijnt in april

Print
Nieuwe muziek van Beste Zangers-sensatie Floor Jansen verschijnt in april

Floor Jansen. Afbeelding: EPA

Beegden -

Goed nieuws voor fans van Beste Zangers-sensatie Floor Jansen. Op 10 april verschijnt het nieuwe album van de internationale symfonische metalband Nightwish, waarvan de in Beegden opgegroeide zangeres sinds 2012 de frontvrouw is.

Het is voor het eerst in vijf jaar dat er nieuwe muziek uitkomt van de band. Sinds haar deelname aan het AvroTros-programma Beste Zangers is Floor Jansen ook definitief doorgebroken in Nederland. Er volgden meerdere nummer 1-hits en haar solotour is inmiddels uitverkocht. De zangeres trekt vanaf komende week door Nederland met negen uitverkochte clubshows. Ook voor haar twee concerten met Nightwish in de Ziggo Dome zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Lees ook: Floor Jansen geeft grootste soloconcert ooit

Het nieuwe album van Nightwish verschijnt op 10 april en krijgt de titel HUMAN. :II: NATURE. Het is de opvolger van Endless Forms Most Beautiful. Het album is in twee delen gesplitst. Het eerste deel bestaat uit negen nummers, het tweede uit een heel lang nummer, verdeeld in acht hoofdstukken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen