Jon van Eerd alias Harrie Vermeulen in Munttheater

Print
Jon van Eerd alias Harrie Vermeulen in Munttheater

Jon van Eerd komt met een ‘vette’ komedie naar Weert. Afbeelding: Lesly Pols

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Toneelschrijver en acteur Jon van Eerd is terug in het theater als Harrie Vermeulen. In de komedie ‘Herrie in de Keuken’, op 8 februari te zien in het Munttheater in Weert, speelt hij een snackbareigenaar.

‘Herrie in de keuken’ is voor de acteurs een uitdagend stuk. Ze vertolken met z’n zessen in totaal zestig rollen. Als zijn alter ego Harrie Vermeulen probeert Jon van Eerd met zijn compagnon een noodlijdende snackbaar draaiend te houden. Hij krijgt daarbij hulp van de eigenares van de naburige tattooshop. Het pakt echter anders uit dan hij had verwacht.

Op zijn zelf bedachte personage Harrie Vermeulen zit volgens Van Eerd ook na vijftien jaar nog geen sleet. „Soms geef ik Harrie een jaartje rust. Dat is goed, het houdt mij scherp. Ik doe dan iets anders, zoals vorig jaar de musical Charley. Maar nu sta ik weer te springen om met Harrie aan de slag te gaan.” Ditmaal is de setting een snackbar annex tattooshop.

Herrie in de Keuken is zaterdag 8 februari te zien in het Munttheater. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen