Big Benny, DJ Admin en Patrick Roger op Remunjs Sjpektakel

Sfeerbeeld van ‘t Sjpektakel in 2019. © Facebook Remunjs Vastelaoves Meziek Sjpektakel

De organisatie van het Remunjs Vastelaoves Meziek Sjpektakel heeft de line-up voor de tweede editie van het evenement bekendgemaakt. Onder anderen Big Benny, DJ Admin en Patrick Roger staan carnavalszaterdag 22 februari op het podium op het Kloosterwandplein.

Rob van Deurzen

Het Remunjs Vastelaoves Meziek Sjpektakel beleefde afgelopen jaar de primeur. Het muziekevenement met louter lokale en regionale artiesten en aanstormende talenten, wordt gehouden op steenworp afstand van het Stationsplein, waar diezelfde dag de Sjtasiefestasie plaatsvindt. De initiatiefnemers van het ‘Sjpektakel’ richten zich voornamelijk op gezinnen met kinderen en veertigplussers.

Naast de eerder genoemde namen en een drietal blaaskapellen staan de volgende artiesten carnavalszaterdag op het Roermondse Kloosterwandplein: Erwin Linssen, DJ Wilbert, Miesjke, Eine Pot Zaat, ’t Graotekoeër, de Geboende Goldwings, Polkadots, dansgroep D’Originals, Jesse Giesberts en ’t Remunjse Geiskoor, Oet ’t Niks, de Halve Zaole, Kelly en Lotte, Resi Coumans, Ger Heyman en Toeter Thijs.

Het Remunjs Vastelaoves Meziek Sjpektakel begint om 11.00 uur en duurt tot 18.30 uur.