Waterschap geeft toelichting op plannen dijkversterking Well

Print
Waterschap geeft toelichting op plannen dijkversterking Well

Afbeelding: Lé Giesen

Well -

Het waterschap geeft op 9 maart een toelichting op de plannen voor versterking van de dijk langs de Maas bij Well.

Inwoners van Well worden dan bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Nadat in de afgelopen periode verschillende alternatieven tegen elkaar zijn afgewogen, ligt er nu een concept waarin keuzes zijn gemaakt voor het tracé en het type waterkering. Dit zogeheten voorkeursalternatief komt aan het eind van het eerste kwartaal ter inzage te liggen, samen met het Milieueffectrapport (MER). Tijdens de inzageperiode kan formeel op de stukken worden gereageerd. Ook wordt de commissie MER om advies gevraagd.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst worden bezoekers geïnformeerd over de procedure en kunnen zij kaartmateriaal bekijken. Locatie en tijdstip zijn nog niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen