Geleens DeWolff presenteert nieuw album in Sittard

Print
Geleens DeWolff presenteert nieuw album in Sittard

DeWolff nam het nieuwe album onderweg live op. Afbeelding: DeWolff

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Geleense band DeWolff geeft zondagmiddag een optreden in de Sittardse platenzaak Music Machine.

Vanaf 13.00 uur presenteert het trio hier hun negende album. Sittard scoort daarmee het derde optreden na het uitkomen van Tascam Tapes. Dat album is live opgenomen op een viersporen Tascam cassetterecorder uit de jaren ‘80, met alleen draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul en funk. Dus zonder drums, orgel of gitaarversterkers.

‘DeWolff zoals ze nog nooit klonken, als een kruising van Beastie Boys, Beck en Deep Purple’, omschrijft de band het resultaat. De opnames kostten slechts 50 dollar, meldt de hoes. De entree voor het optreden is nog goedkoper: gratis. De bandleden zullen ook hun album signeren in de zaak aan de Paardestraat.

Geleens DeWolff presenteert nieuw album in Sittard
De hoes van Tascam Tapes, het nieuwe album van DeWolff. Foto: DeWolff

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen