Venlose bibliotheek opent vernieuwde jeugdafdeling

Print
Venlose bibliotheek opent vernieuwde jeugdafdeling

De vernieuwde jeugdbieb. Afbeelding: Bibliotheek Venlo

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bibliotheek Venlo heeft de jeugdafdeling fors uitgebreid. Woensdag kan bij de start van de Nationale Voorleesdagen een kijkje worden genomen in de vernieuwde jeugdbieb.

Er is een aantal zit- en leesplekken bij gekomen. De boekencollectie is verder uitgebreid met Engelstalige lectuur en er is een makkelijk lezen-plein ingericht.

Ouders van jonge kinderen kunnen in de ochtenduren kennismaken met de baby- en peuterbieb en de BoekStartcoach, terwijl hun kinderen met behulp van een stickerkaart deelnemen aan verschillende activiteiten.

De open dag duurt van 9.30 tot 17.00 uur, waarbij het middagprogramma is gericht op de basisschooljeugd. Meer informatie staat op www.bibliotheekvenlo.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen