Wie is de Mol breekt uitgesteld kijkcijferrecord

Print
Wie is de Mol breekt uitgesteld kijkcijferrecord

Jaike Belfor. Afbeelding: AVROTROS

De seizoensstart van het populaire speurprogramma Wie is de mol is afgelopen week via uitgesteld kijken door nog eens ruim een miljoen mensen gezien.

Het totaal komt zo op 4,06 miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Lees ook: Meteen kijkcijferrecord voor start Wie is de mol?

Het AVROTROS-programma breekt daarmee een record. Nog niet eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering. Het kijkcijferrecord van lineair en uitgesteld kijken bij elkaar opgeteld stond op bijna 4,06 miljoen voor de finale van het vorige seizoen. De uitzending van vorige week, waarin Anita Witzier als eerste afviel, was met ruim 3 miljoen kijkers al de beste seizoenstart ooit voor Wie is de mol.

Zelden wordt een programma in de week na uitzending zo vaak teruggekeken. Ook vorig jaar gebeurde dat regelmatig bij de uitzendingen van Wie is de mol. In februari keken eveneens een miljoen mensen de eerste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder via uitgesteld kijken terug. Het totaal kwam daarmee op 5,1 miljoen kijkers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen