Drie mannen doodgestoken in buitenwijk Londen

Print
Drie mannen doodgestoken in buitenwijk Londen

Een beveiligingscamera in Londen. Foto ter illustratie. Afbeelding: AP

In het noordoosten van de Britse hoofdstad Londen zijn zondagavond drie mannen doodgestoken. De steekpartij gebeurde op straat in de wijk Seven Kings, meldt de BBC.

De slachtoffers, allen in de twintig of dertig, werden door de hulpdiensten aangetroffen met steekwonden, nadat er telefonisch een tip was binnengekomen. Wie hen heeft gedood of wat de aanleiding was voor de steekpartij, is niet bekend.

De politie heeft nog geen arrestaties verricht, maar zegt dat er een onderzoek zal worden gestart naar de drievoudige moord. Een groot deel van de omgeving is afgezet. Burgemeester Sadiq Khan van Londen heeft via Twitter zijn medeleven met de lokale gemeenschap en de families van de slachtoffers betuigd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen