‘Herrie in de keuken’ in Theater Heerlen

Print
‘Herrie in de keuken’ in Theater Heerlen

Harrie Vermeulen. Afbeelding: Parkstad Limburg Theaters

Heerlen / Hoensbroek -

Harrie Vermeulen is terug op het podium van Theater Heerlen met de nieuwe, gierend absurde komedie Herrie in de keuken. De voorstelling is op donderdag 23 januari om 20.00 uur.

Herrie in de keuken is geschreven door Jon van Eerd. Petten, snorren en pruiken vliegen door het theater: krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen. Harrie Vermeulen is in deze absurde komedie eigenaar van een noodlijdende snackbar. Er is bitter weinig klandizie en het lijkt erop dat hij en zijn compagnon hun laatste bal hebben gedraaid. Als de eigenaresse van de aangrenzende tattooshop een oplossing biedt, voelt Harrie wel aan dat het geen zuivere koffie is, toch gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking...

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen, die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken.

Kaarten à 35 euro zijn te koop via www.plt.nl