Prinsenpaar CV De Aanhawwersj Meerssen bekend

Print
Prinsenpaar CV De Aanhawwersj Meerssen bekend

Afbeelding: Artica Meerssen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

Ingmar Wagenaar is zondag uitgeroepen als nieuwe hooglustigheid van carnavalsvereniging de Aanhawwersj uit Meerssen.

Samen met prinses Maxime vormt prins Ingmar I het nieuwe prinsenpaar. Van kleins af aan viert het koppel al carnaval. In hun jeugd in Meerssen en Rothem, later vierde Ingmar onder andere bij de Koeleköpkes en Maxime bij de Geulmennekes en Sjots en Sjeif.

Zowel de prins als de prinses zijn werkzaam in Sittard-Geleen. Hij als projectmanager bij Stamicarbon, zij als HRM-adviseur bij de gemeente Sittard-Geleen. De receptie van Ingmar en Maxime vindt zondag 2 februari vanaf 15.11 uur plaats in Café De Keizer in Meerssen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen