Fortuna neemt beker nu wel bloedserieus: ‘Heel belangrijke wedstrijd’

Print
Fortuna neemt beker nu wel bloedserieus: ‘Heel belangrijke wedstrijd’

Sjors Ultee Afbeelding: Pro Shots/Joep Leenen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard neemt het bekerduel met Feyenoord zeer serieus. Al zijn er nog wel wat twijfelgevallen voor het duel van dinsdag (20.45 uur).

„Er moeten wel wat spelers opgelapt worden, maar ik denk dat het in bijna alle gevallen uiteindelijk wel goedkomt.” Wie zeker niet van de partij zullen zijn, zijn Martin Angha en Bassala Sambou. Beide trainden maandag niet mee en zullen ook dinsdag niet inzetbaar zijn.

Verder is het de vraag of Wessel Dammers en Leandro Fernandes al twee wedstrijden binnen vier dagen kunnen spelen. In het geval van Dammers lijkt het antwoord voorlopig ja, Fernandes is vermoedelijk nog niet zover.

Lees ook: Jongste trainer Ultee reageert op oudste trainer Advocaat: ‘Rob de Nijs ken ik wel, wie is Will Tura?’

Ondanks die vraagtekens, neemt Fortuna het duel met Feyenoord wel bloedserieus. „We zijn nu inmiddels al zover gekomen, dan wil je ook meer. Het is voor ons gewoon een heel belangrijke wedstrijd”, meent trainer Ultee.

Vermoedelijke opstelling: Koselev, Essers, Ninaj, Dammers, Cox, Smeets, Tekie, Passlack, Ciss, Diemers en Damascan.

Kijk hier naar de nieuwste aflevering van Komt dat Schot, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Video: De Limburger