Onderzoek fly-over binnen twee weken

Print
Onderzoek fly-over binnen twee weken

De fly-over van de A2 naar de A76 richting Heerlen. Afbeelding: archief De Limburger/Stefan Koopmans

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek -

Rijkswaterstaat verwacht binnen twee weken te onderzoeken of het asfalt van de fly-over richting Heerlen op knooppunt Kerensheide nog stroef genoeg is.

De ingestelde snelheidsbeperking van 90 kilometer per uur blijft in ieder geval intact tot de onderzoeksresultaten bekend zijn. Rijkswaterstaat besloot onlangs de snelheidsbeperking in te stellen op de afslag van de A2 richting naar Maastricht naar de A76 richting Heerlen, omdat er meer ongevallen dan gemiddeld plaatsvonden op de fly-over. Reden om te bezien of het wegdek nog aan wel aan de eisen voldoet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen