Haelen

Miny en Jim én museum verlaten ‘kasteeltje’ in Kessel

Print
Miny en Jim én museum verlaten ‘kasteeltje’ in Kessel

Miny en Jim Silvrants verhuizen met hun museum naar Haelen Afbeelding: John Peters

Haelen / Kessel / Kesseleik -

Ze worden dit jaar allebei 70 en hun ‘kasteeltje’ Villa Oeverberg in Kessel is te groot om te onderhouden. Dus verhuizen Miny en Jim Silvrants én hun museum naar Haelen.

De spullen in de 29 kamers van het voormalig buitenverblijf van de laatste kasteelheer van Kessel, ‘baron Frits’, worden straks in 4 lege kamers van het nieuw onderkomen ‘gepropt’. Het gaat om de vroegere woning van een antiquair aan de Napoleonsweg 87, die „fantastisch verbouwd” is, aldus Miny. Vanaf 1 mei kan ze bezoekers alles vertellen over de enorme hoeveelheid spullen die zij heeft verzameld, waaronder beren, poppen, poppenhuizen, serviezen, kinderkleding, hobbelpaarden, etalagepoppen, poëziealbums, enzovoorts, enzovoorts. Reserveren kan via 06-53641241.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen