IBA Parkstad opent kantoor in oud bankgebouw aan Promenade in Heerlen

Print
IBA Parkstad opent kantoor in oud bankgebouw aan Promenade in Heerlen

Het voormalige pand van de Rabobank is de komende tijd door IBA Parkstad gehuurd. Afbeelding: IBA PARKSTAD

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Brunssum / Schimmert / Hulsberg -

Het nieuwe IBA-kantoor aan de Promenade in Heerlen wordt donderdag 22 januari in gebruik genomen. Eerder was hier een vestiging van de Rabobank gevestigd.

IBA Parkstad huurt het pand van de gemeente Heerlen. Die kocht het in één koop samen met onder meer De Plu van projectontwikkelaar Multi Vastoed, die het geheel wilde slopen voor een nieuw stadskantoor annex winkelcentrum. Dat plan bleek financieel onhaalbaar.

IBA Parkstad zal het pand onder meer inzetten in het expojaar dat van zomer 2020 tot zomer 2021 duurt. In dat jaar zijn er in de regio talloze activiteiten op verschillende plaatsen in Parkstad. Niet alleen om de aandacht te vestigen op projecten, maar ook op de uitdagingen waarvoor deze regio de komende jaren staat.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen